blog

Wat wij voor u kunnen beteken is mede afhankelijk van uw wens of vraag stuk. Ook of u al dan niet bekend ben met de grafische industrie. In onderstaande disciplines (in chronologische volgorde), geven wij aan wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. Afhankelijk van uw vraagstuk kunt u ons inschakelen voor de gewenste discipline. Onze aanpak is altijd gebaseerd op efficiëntie resultaat.

Uw object aanvraag wordt altijd door ons tegen het licht gehouden met de met betrekking tot de functionele doelstelling van het object. Wij zullen ons altijd afvragen kan het niet anders of is het juist goed? Als het anders kan adviseren wij u daarin. Gevraagd en ongevraagd. Het effect zal dan altijd mooier of in de portemonnee gunstiger zijn.

Als u twijfelt of uw huidige drukwerk inkopen nog markt conform is en voldoet aan de huidige hedendaagse eisen kunt u door ons een benchmarking laten uitvoeren. U levert ons de specificaties van uw drukwerken aan opdat de benchmark eerlijke en reële resultaten weergeven. U heeft altijd keus uit minimaal 3 leveranciers. Op basis van het rapport kunnen wij u onafhankelijk advies geven dat kan helpen bij uw beslissing. In het rapport staat ook altijd de KPI waarden vermeld van de betreffende leverancier.

Gaat u akkoord met onze offerte en of benchmark? dan zetten wij de afspraken om in een opdrachtbevestiging. Een bevestiging waarin alle afspraken omtrent uw object helder omschreven is. Het vaststellen van een opdrachtbevestiging is een veilig gevoel waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

Uw aangeleverde bestanden worden door ons altijd grondig onderzocht op uitvoerbaarheid en of het voldoet aan de betreffende drukprocedure. Bij onvolkomenheden ontvangt u van ons een rapport met de bevindingen en de oplossing. Indien gewenst doen wij ook een perscontrole bij aanvang productie. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal drukkwaliteit.

Afhankelijk van de lever specificaties wordt uw drukwerk franco 1 adres in NL geleverd. Indien uw drukwerk naar derden afgeleverd word, dan ontvangt u daarvan een afleverbewijs.

Indien een leverancier rechtstreeks aan u factureert controleren wij eerst de factuur op correctheid. Na onze goedkeuring ontvangt u de definitieve factuur. Een prettig gevoel dat dit klopt.

Wij hechten veel waarde aan een evaluatie. Het geeft ons gezamenlijk inzicht hoe we het doen. Opdat we gezamenlijk in staat worden gesteld om te kijken of er nog zaken verbeterd kunnen worden. Hierdoor worden de beste ideeën uit geboren. Wij worden pas echt blij als u zegt en ervaart … “Dat hadden we veel eerder moeten doen…”

De bestanden staan in ons archief. Bij een ongewijzigde herdruk hoeft u alleen de aantallen en leverdatum door te geven en wij zetten het weer in gang. Wel zo makkelijk!